drum.png

 

Pressemeddelelse
Greif Denmark A/S

Marts 2015

Danmarkspremiere …..”en heldig lægge kartoffel”.

I uge 12 vil udvalgte butikker åbne dørene for intet mindre end en Danmarkspremiere !

Et udviklingsarbejde mellem innovationseksperter og den danske emballageproducent Greif Denmark er mundet ud i konceptet ”en heldig lægge kartoffel”.

”En heldig lægge kartoffel” er et nyt 100% dansk projekt.

Miljørigtig & trendy fiberpaptønde indeholdende beriget spagnum og udvalgte læggekartofler – pakket og klar til dyrkning. Lettere bliver det ikke at servere dine egne kartofler !

Ord som ”Urban Gardening”, ”Convenient”, ”Innovativt”, ”Nyskabende”, ”Dekorativ ”, ”Sjovt” er vi blevet mødt med af de mange mennesker der har været inde over processen. Konceptet bygger på at det skal være nemt og da alternativet til denne fiks og færdige løsning kunne være at købe en beholder ét sted, jord ét andet og kartofler et tredje sted – så håber vi at ramme plet.

”En heldig lægge kartoffel” vil i uge 12 kunne købes i enkelte udvalgte test-butikker lige fra Allerød over Torvehallerne til Roskilde, Odense, Odder og Ålborg. ”Vi kunne nok have fået bredt ideen ud til endnu flere” siger Greif´s Salgschef,” men detailhandlen og produkter til forbrugeren er et helt nyt område for os, og vi er altså kun vågne 24timer i døgnet. Interessen har nemlig udelukkende været positiv og ud af de butikker og kæder vi har henvendt os til er det hidtil blot én der har takket nej grundet travlhed”. ”Vi ser dette år som en test og håber da at produktet vinder indpas i danskernes hjerter, så vi til næste års sæson får etableret en reel produktion” afslutter Greif.

Forhandlere:
”En heldig lægge kartoffel” kan blandt andet ses i Kvickly Allerød, Kvickly Ry, Kvickly Odder, udvalgte Silvan butikker i Danmark, udvalgte Land & Fritid butikker samt i en række havecentre”. Vi kan oplyse om nærmeste forhandler ved telefonisk henvendelse på 46 75 75 40.

Fakta:
”En heldig lægge kartoffel” består af en 100% bionedbrydelig fiberpaptromle. Indeholder beriget spagnum & et vist antal kartofler. Tromlen er belagt med en speciel coatning der er frembragt i innovationsprocessen, placeres frostfrit – evt. indenfor eller i drivhus de første 1-2uger og vandes efter behov, efter ca. 8-10 uger kan kartoflerne høstes. Eller kort sagt ”Kræver kun kærlig pleje”

Yderligere oplysninger / pressemateriale / fotos /:

Greif Denmark A/S, René Larsen , area sales manager, +45 28197531, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 1. Plastic Resin

  Greif is continuously working to serve our customers in a better way. Our global...


  Læs mere ...

 2. IBC-GCUBE®

  Greif fortsætter rejsen mod at tilbyde vore kunder markedets bedste IBC – GCUBE. Som...


  Læs mere ...

 3. Pressemeddelelse
  Greif Denmark A/S

  Marts 2015

  Danmarkspremiere …..”en heldig lægge kartoffel”.

  I...


  Læs mere ...

 4. Stålspunspropper 2014-02-18

  I første kvartal 2014 skifter vi yderbehandling på vore stål-propper...


  Læs mere ...

 5. Fra Teknologisk Institut (Eti) til Nordisk Emballage Testning (NET) 2014-01-01

  Fra den 1. Januar...


  Læs mere ...