Tørremiddel

Tørremiddel anvendes til at bibeholde eller skabe et kondensfrit miljø omkring et produkt. Tørremidlet absorberer fugt og kondens og forhindrer derved korrosion eller andre fugtskader. Anvendes ofte sammen med Barrierefolie. Det er et unikt virkemiddel til maskindele, maskiner og elektroniske komponenter, samt anvendes i stor grad i den kemiske, farmaceutiske samt levnedsmiddel industri.

Når et produkt emballeres eller pakkes, ligegyldigt hvilket, er det omgivet af luft. Denne luft kan danne kondens indeni pakken og dermed forårsage rust, korrosion osv. Når en pose med Propack tørremiddel vedlægges, sikres et tørt klima omkring produktet. Tørremidlet absorberer den fugt og kondens, der ville opstå.

Vi kan tilbyde to typer af tørremiddel:

* Propasec, som er et tørremiddel, der består af en type moler, der tilhører bentonite familien.

* Propagel og Propadry Plus, som er et silicagel, kunstigt fremstillet tørremiddel.

Propasec kan stort set anvendes til alle formål, hvor man ønsker at skabe et tørt klima. De små poser vedlægges eksempelvis inden i emballagen til mobiltelefoner, og de store poser anvendes enten i indpakningen af både små og store maskiner eller hænges på væggen i søcontainere. Absorberer over 20% af egen vægt.

Propagel er et tørremiddel, der består af silicagel, som er små plastgranulater, der ved fugtabsorbering omdannes til en geleagtig masse. Dette tørremiddel afgiver intet støv og anvendes derfor ofte indenfor elektronik- og fødevareindustrien. Fås også i kapsel udgave, som anvendes indenfor medicinalindustien. Absorberer effektivt op til 25% af egen vægt, og i ekstreme tilfælde helt op til 40%. Kan leveres i støvfrie poser.

Propadry Plus sætter nye standarder for tørremiddel til brug i søcontainere. Propadry Plus omdanner kondens til vand, som herefter straks omdannes til en geleagtig masse, der BLIVER i emballagen. Således afgiver Propadry Plus ikke, som andre gængse løsninger, kondensen igen, når den ikke kan absorbere mere. Propadry Plus - effektivt tørremiddel til brug ved sø-, land- og lufttransport, i såvel container, plast bure og store trækasser mv. Én pakke absorberer op til 6 x dens egen vægt. En NY unik løsning på markedet.
Download Acrobat

Hent Acrobat Reader gratis her.
» Klik her