drum.png

 

Greif Hedehusene

Vaskepulver til husholdningen
 
Greif Denmark blev grundlagt i Roskilde tilbage i 1956 af Fabrikant Svend Müller og hed fra starten "Svend Müller’s Emballage-fabrik ApS". Til at begynde med fremstillede man små papbøtter (Claro Fibertromler) i størrelser fra 1 til 10 liter. Bøtterne blev primært anvendt til at emballere vaskepulver. På grund af konkurrence fra plastindustrien måtte denne produktion opgives i 1968.
 
Fokus på fiberpap
 
Greif startede herefter en produktion af større "papbøtter" i størrelser fra 10 til 1.400 liter. Det er disse "bøtter", som vi i dag kalder SM FIBERPAP-TROMLER, der sammen med SM DEKO-RØR og SM STØBECYLINDRE stadig danner basis for vor produktion i Danmark.
 
Lokal og global
 
Efter Svend Müllers bortgang i 1991, blev firmaet i marts 1993 overtaget af den hollandske koncern Royal Packaging Industries Van Leer B.V. og skiftede i 1995 navn til Van Leer Danmark A/S.
Ved ejerskiftet overtog vi samtidig forhandlingen i Danmark af Van-Leer-gruppens øvrige transportemballager, dvs. specielle jern- og plasttromler, 1.000 liter engangs- og flergangs IBC containere. Senere startedes tillige en lokal produktion af luftpuder – et produkt, der sikrer gods under lange transporter.
 
Ejerskab
 
I marts 2001 overtog Greif hele Van Leer Industrial Packaging og Greif Denmark A/S blev hermed en del af verdens største producent af industrielle emballager. Greif har i dag hovedkontor i Delaware Ohio, USA – for yderligere information: www.greif.com.
 
Fra Roskilde og Perstorp, Sverige til Hedehusene
 
Under sommeren 2009 valgte vi at reorganisere vor fiber-produktion i Skandinavien. Vor fabrik beliggende i Perstorp i Skåne, som siden 1972 har fremstillet fiberpaptromler til det svenske marked, blev flyttet til Danmark – og vi tog vore nye lokaler i brug i august 2009.
Udover vor egen produktion, markedsfører vi et bredt udsnit af andre Greif transportemballager på det skandinaviske marked, tillige med et komplet sortiment af korrosionsbeskyttende emballager og luftpuder.
 
Sammen med de øvrige 3 Greif fabrikker i Skandinavien kan vi effektivt håndtere og løse Jeres emballagebehov lokalt såvel som globalt.