drum.png

 

Greif Fredrikstad

Ejerskab

Fredrikstad Blikk & Metallvarefabrikk AS blev grundlagt af Olaf Andresen den 12. juni 1919. Selskabet blev købt af Denofa, som senere blev en del af Orkla-koncernen. I 1975 blev fabrikken flyttet til sine nuværende lokaler på Øra industriområde i Fredrikstad. Virksomheden var ejet af Orkla indtil 2001, hvor den blev solgt til Hannells Industrier AB, og samtidig blev navnet ændret til Hannells AS. Hannells Industrier AB blev solgt til Greif i november 2009 og blev en del af verdens største producent af industriel emballage.

Produkter

Fra starten blev der produceret en række forskellige stålprodukter, men i slutningen af 1950erne begyndte virksomheden at koncentrere sig om ståltromler. I 2002 startede produktionen af plastdunke. Gennem opkøbet af Kemetyls produktion af plastflasker og Østersøens produktion plasttromler i 2008 blev produktsortimentet yderligere udvidet. I sommeren 2011 blev produktionen af plasttromler flyttet til Greif i Falkenberg.

I dag

Greif Norway AS producerer i dag små, mellemstore og store ståltromler, plastflasker og plastdunke. Totalt bliver der produceret over 9 millioner enheder om året af forskellige typer emballage, hvilket gør virksomheden til landets førende producent af industriel emballage.

Sammen med fabrikkerne i Falkenberg, Västerhaninge og Hedehusene udgør vi Greif Skandinavien. Greif satser stort i Skandinavien, og dermed fortsætter vores spændende udvikling.