Greif Historie

1877 Det startede med tønder

Amerika oplevede en højkonjunktur. Masser af penge blev brugt på alskens produkter. Greif kan spore sine rødder tilbage til denne tid - med fremstilling af træ tønder.

1919 Royal Packaging

Bernhard Van Leer grundlagde et lille firma, der producerede blikdunke i Holland. Virksomheden voksede og blev til den globale virksomhed Royal Packaging Industries Van Leer.

1940 Nye udviklinger

I midten af 1940´ erne begyndte Greif at eksperimentere med at fremstille fiberpaptromler. Det viste sig hurtigt at blive en succes, og med enkelte opkøb fandt Greif sin vej ind i dette marked også.

1950 Fiber, stål og plast

I 1951 etableredes hovedkontor i Delaware, Ohio - dette er stadig hjemsted for vort globale hovedkontor. I den kommende periode begyndte man også at fremstille stål og plasttromler samt senere IBC´s. Sammen med fiberpaptromler er dette idag stadig vor "core-business".

2001 Greif - Van Leer

Greif opkøbte Van Leer og skabte et nyt globalt brand - Greif er nu en af verdens førende virksomheder indenfor industriel emballage.

2003 Transformation...

I 2003 begyndte vor rejse mod at skabe en reel "lean" virksomhed.  Vi arbejder målrettet med vort Greif Business System, hvor konstant forbedring og identificering samt eliminering af spild kun er ét af mange fokusområder.

2006 Nye landskaber

Greif opkøbte Delta Petroleum Company, Inc. beliggende i det nordlige USA. Købet af Delta er første skridt i en strategi om at udvide aktiviteterne, idet Delta er en logistikvirksomhed, der blander, fylder, emballerer, opbevarer og distribuerer tromler og andre industrielle emballager. Greif opkøbte tillige tromleproduktionen fra Blagden med flere produktionssteder i Europa og Asien.

2009 Udvidet portefølje

Greif opkøbte den tidligere privatejede virksomhed Hannells Industrier AB. Ved at kombinere Greif´s internationale "foot print" med Hannells tekniske kundskaber i stål og plast mener vi, at have skabt grobund for en fremtidig platform som vore skandinaviske kunder vil profitere af.

2010 Greif stor i sække

I februar 2010 opkøbte Greif verdens største producent af fleksible storsække, Storsackgroup.  Storsack har 3.000 ansatte fordelt på 18 fabrikker worldwide. Opkøbet baner vejen for Greif´s strategiske indtræden på dette marked.

2016 Til tjeneste!

Med 3 fabrikker er Greif bredt repræsenteret i Skandinavien. Vi er strategisk placeret for effektivt at håndtere og løse Jeres emballagebehov, og vort Skandinaviske team af konsulenter og tekniske rådgivere er på plads for at hjælpe Jer.

Vi er klar til at assistere Jer lokalt såvel som globalt.

With more than 130 years of packaging expertise Greif is a world leader in industrial packaging products and services. The Company creates competitive advantage for its customers through extensive experience in steel, plastic, fibre, etc.